Դիպլոմային Արտադրական կազմակերպության անվնասաբերության ապահովման հիմնահարցերը ՀՀ-ում (Երևանի Արարատ կոնյակի, գինու, օղու կոմբինատ ԲԲԸ-ի օրինակով)
Բովանդակություն
Ներածություն
Գլուխ 1. Արտադրական կազմակերպությունների անվնասաբերության ապահովման տեսական դրույթները
1.1 Արտադրական կազմակերպությունների «ծախսեր-ծավալ-շահույթ» հարաբերակցության էությունը
1.2 Արտադրական կազմակերպությունների անվնասաբերության
կետը և դրան հասնելու ուղիները
Գլուխ 2. Արտադրական կազմակերպությունների անվնասաբերության գնահատման ցուցանիշները և դրանց վերլուծությունը Երևանի Արարատ կոնյակի, գինու, օղու կոմբինատ ԲԲԸ օրինակով
2.1 Երևանի Արարատ կոնյակի, գինու,օղու կոմբինատ ԲԲԸ-ի գործունեության ընդհանուր բնութագիրը
2.3 Անվնասաբերության ապահովման հնարավորությունները Երևանի Արարատ կոնյակի, գինու, օղու կոմբինատ ԲԲԸ
Գլուխ 3. Անվնասաբերության ապահովման կատարելագործման ուղիները Երևանի Արարատ կոնյակի, գինու, օղու կոմբինատ ԲԲԸ-ում
Եզրակացություններ և առաջարկություններ
Հատված
Այս աշխատանքի հատվածը անհասանելի է։
Գրականության ցանկ
1. Բադանյան.Լ. Ֆինանսներ, դրամաշրջանառություն և վարկ. Երևան 2010
2. Էվինյան Շ.Դ. Ձեռնարկության էկոնոմիկա Ե-«ՏՆտեսագետ», 2007,
3. Դանիելյան Դ.Հ., Մանասյան Հ.Դ., Պոպովյան Հ.Մ., Գինեգործության հիմունքներ, Երևան 1998թ.,
4. Կազումով Ն.Ծ., Հայաստանի գինիները, Առաջընթաց, Երևան 1995,
5. Друри К. Управленческий и производстевенный учет,
6. Иванова Ж.А. Операционныйанализ. M:2002
7. …