Դիպլոմային Արտադրական ծախսումների վերլուծությունը «Թայմ թու իթ» ՍՊԸ-ում
Բովանդակություն
Գլուխ 1. Արտադրական ծախսումների վերլուծությունը «Թայմ թու իթ» ՍՊԸ-ում
1․1 «Թայմ թու իթ» ՍՊԸ-ի ուղղակի նյութական և աշխատանքային ծախսումների վերլուծությունը
2.2 Արտադրական ծախսերի կրճատման հնարավոր պահուստների վերլուծությունը «Թայմ թու իթ» ՍՊԸ-ում
Հատված
Հանրային սննդի ցանցում մեծ տեղ է հատկացնում ճաշատեսակների մատուցման ժամանակ դրանց դիզայնին, ձևավորմանը, յուրահատուկ համային հավելումներին և այլն, և նմանատիպ աշխատանքների համար պատասխանատու է սպասարկման գծով մենեջերը: Որոշ ճաշատեսակների համար անհրաժեշտ հումքը և հավելումները ներմուծվում են արտասահմանից, մասնավորապես Իտալիայից, Բուլղարիայից, Թուրքիայից, Էմիրատներից և, իհարկե, Ճապոնիայից: Իհարկե, մեծ մասը ձեռք է բերվում ՀՀ-ից և ճաշատեսակների մեջ մածամասմբ օգտագործվում է տեղական հումքը: