Դիպլոմային Պատրաստի արտադրանքի արդյունավետության բարձրացման ուղիները Ջերմուկ Գրուպում
Բ Ո Վ Ա Ն Դ Ա Կ ՈՒ Թ Յ ՈՒ Ն
ՆԵՐԱԾՈՒԹՅՈՒՆ
ԳԼՈՒԽ 1. ՊԱՏՐԱՍՏԻ ԱՐՏԱԴՐԱՆՔԻ ԻՐԱՑՄԱՆ ՀԻՄՆԱԽՆԴԻՐՆԵՐԸ
1.1.Պատրաստի արտադրանքի գնահատումը և հաշվառումը
1.2.Պատրաստի արտադրանքի իրացման համակարգը և ուղիները
ԳԼՈՒԽ 2. ՊԱՏՐԱՍՏԻ ԱՐՏԱԴՐԱՆՔԻ ԻՐԱՑՄԱՆ ԳՈՐԾԸՆԹԱՑԸ «ՋԵՐՄՈՒԿ ԳՐՈՒՊ» ՓԲԸ-ՈՒՄ
2.1.«ՋԵՐՄՈՒԿ ԳՐՈՒՊ» ՓԲԸ-ի տնտեսական գործունեությունը և պատրաստի արտադրանքի իրացման ուղիները
2.2.Պատրաստի արտադրանքի իրացումից ստացվող հասույթը և նրա դերը «ՋԵՐՄՈՒԿ ԳՐՈՒՊ» ՓԲԸ-ի արտադրական գործընթացում
ԳԼՈՒԽ 3. ՊԱՏՐԱՍՏԻ ԱՐՏԱԴՐԱՆՔԻ ԻՐԱՑՄԱՆ ԱՐԴՅՈՒՆԱՎԵՏՈՒԹՅԱՆ ԲԱՐՁՐԱՑՄԱՆ ՈՒՂԻՆԵՐԸ «ՋԵՐՄՈՒԿ ԳՐՈՒՊ» ՓԲԸ-ՈՒՄ
3.1. Պատրաստի արտադրանքի իրացման ազդեցությունը «ՋԵՐՄՈՒԿ ԳՐՈՒՊ» ՓԲԸ-ի տնտեսական գործունեության վրա
3.2. Պատրաստի արտադրանքի իրացման արդյունավետության բարձրացման ուղիները «ՋԵՐՄՈՒԿ ԳՐՈՒՊ» ՓԲԸ-ում
ԵԶՐԱԿԱՑՈՒԹՅՈՒՆՆԵՐ ԵՎ ԱՌԱՋԱՐԿՈՒԹՅՈՒՆՆԵՐ
ՕԳՏԱԳՈՐԾՎԱԾ ԳՐԱԿԱՆՈՒԹՅԱՆ ՑԱՆԿ