Կուրսային Մսամթերքի արտադրություն
Բովանդակություն
Ներածություն
1. Մսամթերքի արտադրության կազմակերպումը
2. Մսամթերքի արտադրությամբ զբաղվող ձեռնարկություններին ներկայացվող հիգիենիկ պահանջները
3. Մսամթերքի շուկան ՀՀ-ում, շուկայում գործող մսամթերքի արտադրությամբ զբաղվող հիմնական ընկերությունները
Եզրակացություն
Օգտագործված գրականության ցանկ
1. Հովհաննիսյան Վ.Մ. Մսի և մսամթերքի տեխնոլոգիա, Երևան, 2008
2. Павлов Д.В., Сосенков В. Я. ‘’Технология мяса и мясопродуктов’’, Москва, 1970
3. Մսի և մսամթերքի արտադրության կազմակերպություններին ներկայացվող հիգիենիկ պահանջներ (կառավարության որոշում)
4. Ի-Վի Քոնսալթինգ ՓԲԸ «Մսամթերքի շուկայի ամփոփ բնութագիրը», Երևան, 2011
5. http://bacon.am/
6. http://natfood.am