Կուրսային Խոզաբուծությունը տնամերձ տնտեսություններում.
Բովանդակություն
Ներածություն
1. Խոճկորների ընտրումը և աճեցումը
2. Խոզանոցների բնութագիրը
3. Անասնաշենքի ախտահանումը և գոմաղբի վարակազերծումը
4. Խոզերի սպասարկման աշխատանքների անվտանգության
ապահովումը
5. Խոզերի հիմնական հիվանդությունները, դրանց պրոֆիլակտի-
կան և բուժումը
6. Խոզերի սպանդը և մսեղիքի վերամշակումը
7. Անասնաուժական պրոֆիլակտիկ համակարգը խոզաբուծական
ֆերմայում
Եզրակացություն
Օգտագործված գրականության ցանկ